Tof design

Bij Hoodzhoodiez draait het design om een uniek concept. Het design voor de unisex shirts is namelijk compleet gebaseerd op een uniek verhaal over een buitenaards wezen, genaamd: The Void. Dit is een buitenaards wezen dat zich wilt aansluiten bij ”Het collectief”. Lees op de website van Hoodzhoodies meer over dit bijzondere verhaal achter de designs van de unisex shirts en hoodies. Dit wezen komt terug op alle designs bij Hoodzhoodiez. Wil jij ook een unieke kledingstijl creëren? Dan past dit bijzondere wezen perfect op de kleding in jouw garderobe. Shop dit unieke design en kies een unisex shirt of unisex hoodie naar keuze bij Hoodzhoodiez. De kleur van de shirts en hoodies kun je zelf kiezen, maar het design met “The Void” staat vast.

Een duurzame keuze

Jij kunt de wereld veranderen door middel van jouw keuzes. Kies daarom altijd voor duurzame kledingmerken en je brengt direct een verschil in de wereld. Hoodzhoodiez is een duurzaam merk dat de keuze qua productie belangrijk vind. Daarom worden alle unisex shirts milieuvriendelijk geproduceerd en komt hier geen kinderarbeid aan te pas. De materialen zijn duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. Jouw nieuwe shirt of hoodie gaat daarom extra lang mee!

Unisex shirt

Shop all products

Thuis, buiten of op een festival

Dat een unisex shirt er goed uit ziet en een uniek design heeft, is allemaal ideaal. Maar het is toch het meest belangrijk dat jouw nieuwe shirt fijn zit. Hoodzhoodiez maakt alleen maar comfort wear. Dat is kleding dat comfortabel zit en waar je eigenlijk niet meer uit wilt. Je geniet thuis van extra comfort in deze heerlijke unisex shirts en hoodies, maar deze kleding is ook ideaal voor een casual look wanneer je de deur uit gaat. Combineer jouw coole hoodie met de “The Void” design met jeans en sneakers voor een casual look. Ook is jouw hoodie of unisex shirt natuurlijk ideaal wanneer je helemaal los wilt gaan op een festival of in een mosh-pit.

Wil je een nieuw unisex shirt of een unisex hoodie? Dan ben je bij Hoodzhoodiez altijd aan het juiste adres. Deze webshop heeft een bijzonder royaal aanbod aan de beste shirts en hoodies. Je geniet van een uniek design dat perfect aansluit bij jouw kledingstijl. De kleding van Hoodzhoodiez is niet alleen het ultieme comfort wear, maar het is ook nog eens een ideaalbeeld voor een betere wereld. De kleding wordt namelijk handgemaakt en het productieproces is compleet milieuvriendelijk. Een unisex shirt bij Hoodzhoodiez is dan ook de beste keuze voor de uitbreiding van jouw unieke unisex garderobe.

Menu